Selecteer een pagina
Wilde herf

Wilde Herfst editie

Verwen je zintuigen met een buitengewone culinaire belevenis! Foodstappen presenteert met trots een nieuwe editie op zondag 29 oktober in het bruisende Arnhem. Laat je smaakpapillen verleiden door een culinaire ervaring. Ontdek de geheimen van vijf zorgvuldig geselecteerde locaties, waar je heerlijk kunt genieten op het gebied van wijn en gastronomie. Deze speciale Wilde Herfst Editie staat compleet in het teken van de smaak van wild & herfst. Voel je thuis in de smaakvolste restaurants van Arnhem en proef wat de herfst jou te bieden heeft!

De deelnemende restaurants

Café Arnhem

Een Arnhemse pareltje dat jullie zondag 29 oktober zal verwennen met een overheerlijk gerechtje en een bijpassende wijn is Café Arnhem! Na het succes van de voorgaande edities kon dit culinaire icoon in het hart van Arnhem niet overgeslagen worden. Café Arnhem is een begrip onder de Arnhemse bevolking en staat bekend om haar duurzame bereidingswijze met de Big Green Egg, wat resulteert in smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige gerechten. Dat smaakt naar meer!

ZafVino

Het volgende restaurant dat we aan jullie mogen presenteren voor de nieuwe editie van Foodstappen is een oude bekende: ZafVino! Dit Italiaanse restaurant, gelegen in één van de zeven straatjes in hartje Arnhem, zal je zondag 29 oktober volledig in de watten leggen. Laat je onderdompelen in de authentieke Italiaanse ambiance, terwijl het verrassingsgerecht en de bijpassende wijn je een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen!

Donna Pazzo

Het volgende restaurant dat we aan jullie willen voorstellen is Osteria Donna Pazzo! Deze Arnhemse hotspot is gevestigd in het monumentale pand ‘Het Presikhaeffs Huys’ (1354), waar zich in de prachtige binnentuin tevens de laatste stadspomp van Arnhem bevindt. Bij dit restaurant kun je rijkelijk genieten van authentieke Italiaanse gerechten in een sfeervolle ambiance. Tijdens Foodstappen zul je bij dit culinaire pareltje verwend worden met schitterende gerechten, bereid met eerlijke, primaire ingrediënten. En als kers op de taart, zal een perfect bijpassende Italiaanse wijn de smaakbeleving naar ongekende hoogten tillen. 

JANS’

Ontdek de verfijnde smaken van JANS’ met Foodstappen! Deze Arnhemse foodhotspot, gelegen bij het Stadstheater Musis Sacrum, staat zondag 29 oktober klaar om je te betoveren! Geniet van kwalitatief hoogstaand eten en de beste wijnen in een stijlvol interieur geïnspireerd door de klassieke Parijse grand cafés. Bij JANS’ ligt de focus op eerlijke, biologische en lokale ingrediënten, wat resulteert in pure, smaakvolle gerechten. De authentieke en ambachtelijke kookstijl met de mediterrane keuken als inspiratiebron, zorgt voor een culinaire beleving die je niet wil missen!

Het Schiereiland

Bij dit sfeervolle restaurant in het hart van Arnhem word je tijdens Foodstappen getrakteerd op een smaakvolle ervaring. Het gebruik van lokale, seizoensgebonden producten staat hier hoog in het vaandel en draagt bij aan verse, smaakvolle gerechten. Laat je zintuigen verwennen en geniet van de herfst op je bord!

Wat vinden anderen?

Anna

Superleuk, we waren echt boven verwachting enthousiast. Leuke route, leuke mix aan restaurantjes, heel leuk zo!

Lianne

Erg leuk om ze diverse restaurants te bezoeken, over het algemeen zeer welkom ontvangen en heerlijke gerechtjes en wijnen!

Thao

Hele leuke culinaire wandeling, leuk om op zo’n manier kennis te maken met (nieuwe) restaurants in Arnhem. Goed georganiseerd.

Lianne

Onwijs leuk! Ga het zeker nog eens doen en bij anderen aanraden

Symen

Een fijne culinaire wandeling, leuk om zo restaurants te ontdekken. Het was bij alle restaurants goed georganiseerd, minimale wachttijd, erg gastvrij. Dik compliment voor deze prestatie!

Niek

Zeer leuk! Prachtige wandeling door een voor ons bekende stad met voor ons nog onbekende restaurants. Met heerlijke wijnen.

Contact

info@foodstappen.nl

06 12 74 55 98

Navigeer naar

Navigeer naar