Selecteer een pagina

Nieuwe editie 21 mei!

Verwen je zintuigen met een buitengewone culinaire belevenis! Foodstappen presenteert met trots een nieuwe editie op zondag 21 mei in het bruisende Arnhem. Laat je smaakpapillen verleiden door een culinaire ervaring. Ontdek de geheimen van zeven zorgvuldig geselecteerde locaties, waar je heerlijk kunt genieten op het gebied van wijn en gastronomie. Bereid je gehemelte voor op een sensationele reis vol smaakexplosies!

Onze zeven geselecteerde locaties:

Café Arnhem

Op de bruisende Korenmarkt ligt Café Arnhem. Hier beleef je de moderne Franse keuken met een twist van de hele wereld. Bij Café Arnhem hoeft kwaliteit en originaliteit niet duur te zijn. Proef hier mooie gerechten van hun ‘Big Green Egg’ en beleef gegarandeerd een culinaire verrassing. Bij dit restaurant spelen duurzaamheid en authenticiteit een grote rol. Er wordt kritisch gekeken naar de herkomst van al hun eten en ze vertellen hier graag wat over!

Meer weten over Café Arnhem? Bekijk www.cafearnhem.nl 

ZafVino

In het hart van Arnhem is ZafVino al jaren een begrip. Geniet van klassieke en authentieke Italiaanse gerechten en laat je verassen met de beste bijpassende wijnen. Ben jij ook een echte fan van ‘Le Dolce Vita‘? Dan zit je bij ZafVino goed! 

Meer weten over ZafVino? Bekijk www.zafvino.nl 

55Degrees

Bij restaurant 55Degrees werken ze met eerlijke producten. Alle componenten van de gerechten maken ze zelf. Ze streven ernaar om zoveel mogelijk met biologische en lokale producten te werken. Voor de vegetarische gasten hebben zij hiermee een speciaal menu samengesteld. Om de kwaliteit en verfijnde smaken te garanderen, is veganistisch dineren bij hen mogelijk.

Meer weten over 55Degrees? Bekijk www.55degrees.nl

Sky

Gevestigd op de Rijnkade heeft Restaurant Sky uitzicht over het authentieke Arnhem. Luxe, schoonheid in detail en beleving staan centraal binnen Restaurant Sky. Dit is terug te zien in de hoogwaardige producten die afkomstig zijn van de beste leveranciers en de bijzondere smaakcombinaties. Van klassieke gerechten met een moderne twist, de lekkerste bites, tot aan een heerlijk aperitief om je bezoek mee te starten.

Groenten staan in de hoofdrol met daarbij eventueel een zorgzame bereiding van vis en vlees. Laat je meenemen op een gastronomische reis bij Sky.

Meer weten over Sky? Bekijk www.restaurantsky.eu 

JANS’ 

Een plek waar je op elk moment van de dag kunt genieten van Parijse grandeur en echte gastvrijheid. JANS’ is een favoriete hotspot van de Arnhemse binnenstad, verbonden aan het Stadstheater Musis Sacrum. JANS’ streeft er naar te werken met eerlijke producten: biologisch of vegan en uit de eigen streek. Altijd puur en barstensvol smaak. 

Meer weten over JANS’? Bekijk www.jans-arnhem.nl 

De Oude Meesters

Genieten van culinaire specialiteiten en heerlijke wijnen in een authentieke atmosfeer. De keuken serveert verfijnde gerechten uit de Franse keuken, met een hoofdrol voor dagverse en seizoensgebonden producten. Met een uitgebreide kaart biedt het gezellige en sfeervol ingerichte restaurant voor ieder wat wils.

Meer weten of Gastrobar De Oude Meesters? Bekijk www.gastrobardeoudemeesters.nl  

5th Avenue

5th Avenue is in tegenstelling tot de rest van de locaties geen restaurant maar de allermooiste club van Arnhem! Het is gevestigd in de oude Lutherse kerk aan de Korenmarkt! Sfeervol cocktails drinken in de lounge, of dansen op de beste muziek in de club op de eerste verdieping, bij 5th Avenue kan het allemaal! Wij sluiten deze editie van Foodstappen hier af met een knaller! Heerlijke muziek, een lekker drankje en hapje!

Meer weten over 5th Avenue? Bekijk www.5thavenue.nl 

Foodstappen 

FOODSTAPPEN

 

info@foodstappen.nl

06 12 74 55 98

Meer uitjes in Arnhem? Klik hier!