Selecteer een pagina

Nieuwe editie 27 augustus

Verwen je zintuigen met een buitengewone culinaire belevenis! Foodstappen presenteert met trots een nieuwe editie op zondag 27 augustus in het bruisende Arnhem. Laat je smaakpapillen verleiden door een culinaire ervaring. Ontdek de geheimen van zes zorgvuldig geselecteerde locaties, waar je heerlijk kunt genieten op het gebied van wijn en gastronomie. Bereid je gehemelte voor op een sensationele reis vol smaakexplosies!

Onze zes zorgvuldig geselecteerde locaties:

Café Arnhem

Op de bruisende Korenmarkt ligt Café Arnhem. Hier beleef je de moderne Franse keuken met een twist van de hele wereld. Bij Café Arnhem hoeft kwaliteit en originaliteit niet duur te zijn. Proef hier mooie gerechten van hun ‘Big Green Egg’ en beleef gegarandeerd een culinaire verrassing. Bij dit restaurant spelen duurzaamheid en authenticiteit een grote rol. Er wordt kritisch gekeken naar de herkomst van al hun eten en ze vertellen hier graag wat over!

Meer weten over Café Arnhem? Bekijk www.cafearnhem.nl

Donna Pazzo

In het hart van Arnhem is Donna Pazzo al jaren een begrip. Geniet van eerlijk, puur en authentieke Italiaanse eten en laat je verrassen met de beste bijpassende wijnen. Ben jij ook een echte fan van ‘Le Dolce Vita‘? Dan zit je bij Donna Pazzo goed!

Meer weten over Donna Pazzo? Bekijk www.donnapazzo.nl 

55Degrees

Bij restaurant 55Degrees werken ze met eerlijke producten. Alle componenten van de gerechten maken ze zelf. Ze streven ernaar om zoveel mogelijk met biologische en lokale producten te werken. Voor de vegetarische gasten hebben zij hiermee een speciaal menu samengesteld. Om de kwaliteit en verfijnde smaken te garanderen, is veganistisch dineren bij hen mogelijk.

Meer weten over 55Degrees? Bekijk www.55degrees.nl

Sky

Gevestigd op de Rijnkade heeft Restaurant Sky uitzicht over het authentieke Arnhem. Luxe, schoonheid in detail en beleving staan centraal binnen Restaurant Sky. Dit is terug te zien in de hoogwaardige producten die afkomstig zijn van de beste leveranciers en de bijzondere smaakcombinaties. Van klassieke gerechten met een moderne twist, de lekkerste bites, tot aan een heerlijk aperitief om je bezoek mee te starten.

Groenten staan in de hoofdrol met daarbij eventueel een zorgzame bereiding van vis en vlees. Laat je meenemen op een gastronomische reis bij Sky.

Meer weten over Sky? Bekijk www.restaurantsky.eu

JANS’ 

Een plek waar je op elk moment van de dag kunt genieten van Parijse grandeur en echte gastvrijheid. JANS’ is een favoriete hotspot van de Arnhemse binnenstad, verbonden aan het Stadstheater Musis Sacrum. JANS’ streeft er naar te werken met eerlijke producten: biologisch of vegan en uit de eigen streek. Altijd puur en barstensvol smaak.

Meer weten over JANS’? Bekijk www.jans-arnhem.nl

’t Volk

Restaurant ‘t Volk! Een plek waar gasten worden voorzien van verrassende, internationale (klassieke) gerechten met een eigen twist. ‘t Volk is met een variërend menu een plek om volop te genieten van uiteenlopende gerechten, klassiek of in een eigen jasje, voor een ieder zijn of haar smaak. Bij ieder gerecht is er aandacht besteed aan de kracht van het hoofdproduct, de textuur en de smaakbalans om zo de meest spannende smaakcombinaties te creëren!

Meer weten over ’t Volk? Bekijk www.volkarnhem.nl

FOODSTAPPEN

 

info@foodstappen.nl

06 12 74 55 98

Meer uitjes in Arnhem? Klik hier!