Selecteer een pagina

Heerlijk Herfst

Heerlijk Herfst!

Wij hebben een heerlijke nieuwe editie voor jullie: Heerlijk Herfst! Dé tocht die jou en jouw smaakpapillen meeneemt op een ervaring langs verschillende restaurants en fantastische culinaire belevenissen. Zondag 16 oktober is het weer zover! We gaan van restaurant naar restaurant in Arnhem tijdens Foodstappen Heerlijk Herfst! Bij ieder restaurant krijg je een hapje en een bijpassend drankje en we sluiten af bij 5th Avenue met een groot feest! Hier kun je de zondag afsluiten met geweldige muziek, lekkere dranken en een overheerlijk dessert.

De deelnemende restaurants zijn: 

  • Café Arnhem 
  • ‘T Volk
  • 55 Degrees
  • Locals Arnhem 
  • 5th Avenue

Café Arnhem

Op de bruisende Korenmarkt ligt Café Arnhem. Hier beleef je de moderne Franse keuken met een twist van de hele wereld. Bij Café Arnhem hoeft kwaliteit en originaliteit niet duur te zijn. Proef hier mooie gerechten van hun ‘Big Green Egg’ en beleef gegarandeerd een culinaire verrassing. Bij dit restaurant spelen duurzaamheid en authenticiteit een grote rol. Er wordt kritisch gekeken naar de herkomst van al hun eten en ze vertellen hier graag wat over!

Meer weten over Café Arnhem? Bekijk www.cafearnhem.nl 

‘T Volk

‘T Volk, een plek waar ze haar gasten voorzien van verrassende internationale (klassieke) gerechten met een eigen twist. Waar we jullie in de watten leggen met een uitstekende service en een fijne dagafsluiting bieden. 

Meer weten over ‘T Volk? Bekijk www.volkarnhem.nl

55Degrees

Bij restaurant 55Degrees werken ze met eerlijke producten. Alle componenten van de gerechten maken ze zelf. Ze streven ernaar om zoveel mogelijk met biologische en lokale producten te werken. Voor de vegetarische gasten hebben zij hiermee een speciaal menu samengesteld. Om de kwaliteit en verfijnde smaken te garanderen, is veganistisch dineren bij hen mogelijk.

Meer weten over 55Degrees? Bekijk www.55degrees.nl

Locals Arnhem 

Restaurant LOCALS is gevestigd in hartje Arnhem en staat voor lokale producten en mensen. Hier geniet je van gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten proef je het beste van Nederlandse bodem! Ga mee op een culinaire reis en laat je verrassen door de mooie gerechten.

Meer weten over Locals Arnhem? Bekijk www.locals-arnhem.nl

Ga jij mee op avontuur in het Arnhemse culinaire landschap? Op zondag 16 oktober vindt de volgende editie plaats. Lijk het jou leuk om op avontuur te gaan in Arnhem? Zorg dan dat je het niet mist en bestel je kaartje via www.foodstappen.nl/tickets. Wil je weten waar het Foodstappen avontuur je naartoe brengt? Bekijk www.foodstappen.nl/route