Selecteer een pagina

Yess! We hebben goed nieuws… 12 februari gaan we weer Foodstappen. Deze editie kun je samen met jouw Valentijn genieten in de prachtige stad Arnhem. Wandel door de stad en stop bij verschillende restaurants voor een culinaire verrassing! Vanaf 13:00 gaan we van start bij het door jouw gekozen startpunt, je krijgt van ons een mogelijke route waarbij je langs de verschillende restaurants komt. Op het eind sluiten we deze heerlijke dag af met een gezellig feestje bij de laatste locatie 5th Avenue!

De deelnemende restaurants zijn:

  • Restaurant Sky
  • 55 Degrees
  • ‘T Volk
  • Donna Pazzo
  • Café Arnhem
  • 5th Avenue

Restaurant Sky

Bij Restaurant Sky staan hospitality, schoonheid en luxe centraal in alles wat zij doen. Dat geldt voor de bediening in de zeer stijlvolle restaurants, maar zeker ook voor de keukenbrigade. Alles draait om een optimale culinaire ervaring voor hun gasten.

Meer weten over restaurant Sky? Bekijk https://restaurantsky.eu/

55Degrees

Bij restaurant 55Degrees werken ze met eerlijke producten. Alle componenten van de gerechten maken ze zelf. Ze streven ernaar om zo veel mogelijk met biologische en lokale producten te werken. Voor de vegetarische gasten hebben zij hiermee een speciaal menu samengesteld. Om de kwaliteit en verfijnde smaken te garanderen, is veganistisch dineren bij hen mogelijk.

Meer weten over 55Degrees? Bekijk www.55degrees.nl 

‘T Volk

‘T Volk is een plek waar gasten worden voorzien van verrassende internationale (klassieke) gerechten met een eigen twist. Hier zul je in de watten gelegd worden met een uitstekende service en een fijne dagafsluiting. 

Meer weten over ‘T Volk? Bekijk www.volkarnhem.nl 

Donna Pazzo

Een uniek restaurant gelegen in het monumentale pand ‘Het Presikheaffs Huys’ (1354) in hartje Arnhem. In de prachtige sfeervolle binnentuin is de laatste stadspomp van Arnhem te vinden. Alle gerechten die geserveerd worden zijn gericht op authentieke Italiaanse kwaliteit. Eerlijke primaire ingrediënten worden zodanig gebruikt dat smaken kunnen schitteren.

Meer weten over Donna Pazzo? Bekijk www.locals-arnhem.nl 

Café Arnhem

Op de bruisende Korenmarkt ligt Café Arnhem. Hier beleef je de moderne Franse keuken met een twist van de hele wereld. Bij Café Arnhem hoeft kwaliteit en originaliteit niet duur te zijn. Proef hier mooie gerechten van hun ‘Big Green Egg’ en beleef gegarandeerd een culinaire verrassing. Bij dit restaurant spelen duurzaamheid en authenticiteit een grote rol. Er wordt kritisch gekeken naar de herkomst van al hun eten en ze vertellen hier graag wat over!

Meer weten over Café Arnhem? Bekijk www.cafearnhem.nl 

5th Avenue

5th Avenue is in tegenstelling tot de rest van de locaties geen restaurant maar de allermooiste club van Arnhem! Het is gevestigd in de oude Lutherse kerk aan de Korenmarkt! Sfeervol cocktails drinken in de lounge, of dansen op de beste muziek in de club op de eerste verdieping, bij 5th Avenue kan het allemaal! Wij sluiten deze editie van Foodstappen hier af met een knaller! Heerlijke muziek, een lekker drankje en hapje!

Wil jij dit jaar iets bijzonders doen met jouw Valentijn? Ga dan mee op deze culinaire beleving! Bestel je tickets via www.foodstappen.nl/tickets. Wil je weten waar het Foodstappen avontuur je naartoe brengt? Bekijk www.foodstappen.nl/route.

Meer weten over 5th Avenue? Bekijk www.5thavenue.nl 

Foodstappen 

FOODSTAPPEN

 

info@foodstappen.nl

06 12 74 55 98

Meer uitjes in Arnhem? Klik hier!