Selecteer een pagina

Even een luchtje happen

Even een luchtje happen

Het was een prachtige eerste editie van Foodstappen! Helemaal uitverkocht, WOW! Dat hadden we natuurlijk niet durven dromen. We hebben genoten van jullie enthousiasme en hebben veel blije gezichten mogen aanschouwen. De tevreden Foodstappers terug zien? Bekijk de foto’s via: facebook.com/foodstappen.nl/photos 

De specials van de keuken

We hebben mogen genieten van fantastische diverse gerechtjes. Zo serveerde Café Arnhem een heerlijke klassieke steak tartaar of een vegan tartaar met shiitake, aten we bij Miyagi and Jones hun vegan handgemaakte spring roll. We warmde even goed op met de biologische crèmesoep van knolselderij, tijm en truffel van Stadsvilla Sonsbeek. Er werd bourgondisch genoten van de plukzalm van de braai of het winterstoofpotje met jackfruit bij Brasserie Zypendaal en hebben we ook van de kabeljauw met chorizo en zoetzure groenten of rode bieten verrassing met sesam en hazelnoot van Loca mogen genieten. Krijg jij ook al honger van het lezen? Kijk dan naar de komende edities via www.foodstappen.nl/edities of bestel meteen je ticket via www.foodstappen.nl/tickets 

Het was me een weertje

Het weer afgelopen zondag was frisjes maar gelukkig hebben we het wel droog weten te houden. We hoefde het niet koud te hebben want van het stappen door Arnhem heen kreeg je het vanzelf warm. Daarnaast kon je jezelf verwarmen met de heerlijke warme hapjes en drankjes die geserveerd werden. 

Wat vonden de Foodstappers

Een aantal van onze Foodstappers hebben een reactie achtergelaten:

Heerlijk en natuurlijk voor herhaling vatbaar!

De hapjes zijn precies groot genoeg. Wij waren bang dat het allemaal te veel zou zijn. Het is helemaal goed georganiseerd!

Goed georganiseerd en het was allemaal super duidelijk!

Win Win Win

We hebben natuurlijk ook een winactie gehad. Degene met de leukste foto ontvangt twee kaarten voor de volgende editie Foodstappen. We hebben enorm veel mooie foto’s en video’s mogen ontvangen waardoor we Foodstappen door jullie ogen hebben meegemaakt. De winnaar is @jillbrock1990, gefeliciteerd!